Csak szólni kell, és négy órán belül meleget csinál a Főtáv

Nincs technikai akadálya annak, hogy a lakótelepi lakásokban meleg legyen a radiátor, csupán meg kellene rendelnie a fűtést az adott lakóközösségnek a Főtávtól – mondta az Info Rádiónak a vállalat szóvivője. Nincs technikai akadálya annak, hogy a lakótelepi lakásokban meleg legyen a radiátor, csupán meg kellene rendelnie a fűtést az adott lakóközösségnek a Főtávtól – mondta az Info Rádiónak a vállalat szóvivője.

Az igényléstől számított négy órán belül melegedni kezdenek a radiátorok azokban a házakban, ahol ezt a lakóközösség kéri, május 15-től ugyanis a szolgáltatók csak ilyen esetben fűthetnek – mondta az Info Rádiónak a Főtáv szóvivője. Balog Róbert hozzátette: jelenleg húszezer lakásban fűtenek Budapesten.

Technikai akadálya nincsen szolgáltatás visszakapcsolásának, ehhez azonban szükség van arra, hogy az igénylést a 0640/200-108-as számon bejelentsék, majd erről írásbeli nyilatkozatot is adjanak a lakóközösségek képviselői, akár faxon, akár e-mailben, akár személyesen – magyarázta a szóvivő.

Balog Róbert hozzátette: ha melegszik az idő, a fűtést ugyancsak négy órán belül le is kapcsolja a szolgáltató.

Forrás: Inforadio.hu