Ebook – Minden az Airbnb adózásáról

Mik az Airbnb-zés feltételei? Hogyan történik az adózás ezek után a jövedelmek után? Hogy megy a számlázás? Rengeteg kérdés merül fel a szobacsere kapcsán, amelyekre azonban van pontos válasz, hogy teljesen legálisan működhessen ez a szolgáltatás. A Vállalkozók Fóruma ebookjából mindent megtudhat erről a témáról!

Korábban már mi is írtunk az Airbnb lakóközösségre gyakorolt hatásairól.  Testvéroldalunk, a Vállalkozók Fóruma most azokhoz szól, akik szobáztatásra adnák a fejüket. A zavartalan Airbnb-zés érdekében egyrészt érdemes odafigyelni a lakóközösségre, másrészt nagyon fontos, hogy törvényes keretek között működjön a szobáztatás.

A Vállalkozók Fóruma által készített, ingyenesen letölthető ebookból kiderül, hogyan kell elszámolni az Airbnb-zésből befolyt bevételt, nem mindegy ugyanis, hogy magánszemélyként vagy egyéni vállalkozóként kívánunk adózni a tevékenység után. Annál is fontosabb tisztázni ezeket, mert az Airbnb-zők névsorát a szervezők a NAV rendelkezésére bocsátották, tehát tudható, ha valaki eltitkolná ezt a jövedelmét.

Az ingyenes ebookot erről a linkről töltheti le: https://vallalkozokforuma.hu/airbnb-szallashely-szolgaltatas-az-adozasban/

A Vállalkozók Fóruma a vállalkozások számára nyújt napi szinten friss híreket és tippeket ahhoz, hogy az adminisztrációs, HR vagy épp pénzügyi kérdésekben sikerrel igazodjanak el.

shutterstock_391503340