Még egyszerűbben pályázhatnak a társasházak és lakásszövetkezetek!

A szokásosnál is könnyebben, egyszerűbben és gyorsabban pályázhatnak a társasházak és lakásszövetkezetek az OTP Bank Társasházi Pályázatán elérhető vissza nem térítendő támogatásra. Nézze meg cikkünkben, hogyan adhatja be pályázatát vagy pályázatait az Önök lakóközössége is!

Az érdeklődők a korábbi években megszokhatták, hogy az OTP Bank Társasházi Pályázatára egy mindössze 3 oldalas, egyszerűen kitölthető adatlappal jelentkezhetnek. A pályázás menete azonban 2017-ben még tovább egyszerűsödik.

Eddig ez volt a teendője

A Társasházi Pályázatra jellemző előnyök közül az elmúlt 8 évben is kiemelkedett az egyszerű adminisztráció. A folyamat keretében annyi volt csak a teendő, hogy letöltötték a Word-formátumú pályázati adatlapot, kitöltötték annak celláit, majd ezt a dokumentumot a szokásos 3 fotóval együtt feltöltötték a Házfórum oldalára. Az új rendszerben ez még tovább egyszerűsödött.

2017-ben tovább egyszerűsödik a pályázás menete

Idén azonban még egyszerűbben pályázhatnak a házak. Csupán annyit kell tennie – miután összeállt a pályázat tartalma –, hogy

1. ellátogat a Házfórum „Jelentkezés a Pályázatra” menüpontjábajelentkezes-a-palyazatra1

2. kitölti a szükséges adatokat az online form-ban

jelentkezes-a-palyazatra2

3. röviden leírja, milyen beruházást szeretnének megvalósítani a pályázati támogatással

jelentkezes-a-palyazatra3

4. a közönségdíj megpályázásához röviden bemutatja a projektjüket a Facebook-felhasználóknak is

jelentkezes-a-palyazatra4

5. végül feltölti a pályázat mellé a szükséges 3 fotót, legyen az látványterv, vagy épp a jelenlegi állapotokat mutató képek

jelentkezes-a-palyazatra5