Társasházi Pályázat: mi az ajánlás?

A Társasházi Pályázat 2016-os kiírásában minden pályázó, aki ajánlásával sikerrel buzdít részvételre újabb indulókat, külön jutalomban részesül. Íme a részletek!

Február 22-én elstartolt a nyolcadik OTP Társasházi Pályázat. Az idei kiírás megnövelt keretösszeggel és számos további nyereménnyel várja a résztvevőket.

Az egyik bónusznyereményt a THT Akadémia idén induló oktatási programjában való részvételi lehetőség jelenti. A Társasházi Háztartás (THT) szaklap új oktatási programja keretében a résztvevők olyan fontos információkat kapnak, amelyek révén nem csak azzal kerülnek tisztába, hogy milyen műszaki felújításokra lehet szüksége egy háznak, hanem azzal is, hogy hogyan tudják ezeket a beruházásokat fontosságuk és időszerűségük szerint rangsorolni. A résztvevők tehát a műszaki oktatásnak köszönhetően a ház karbantartásának egész szempontrendszerét sajátíthatják el az órákon.

tarsashazi-palyazat-ajanlas

Ehhez nem kell mást tenni, mint a pályázati adatlap VII. pontjában megjelölni annak vagy azoknak a társasházaknak/lakásszövetkezeteknek a nevét és kapcsolattartóját, akiknek javasoltuk az indulást, és valószínűleg el is fognak indulni. Ezután már csak egy lépés van hátra: megkérni az ajánlásunkra induló ház képviselőjét, hogy ugyancsak az adatlap VII. pontjában ő is jelölje meg, hogy kinek az ajánlására vett részt a pályázaton.

Az első 100 olyan pályázó, akinek ajánlásával – igazoltan – legalább egy új pályázó indul az OTP Társasházi Pályázaton, térítésmentesen vehet részt a THT Akadémia egynapos képzésén, ahol speciális jogi és műszaki ismeretekre tehet szert, és megismerheti a THT Akadémia minősítő rendszerét.

A Társasházi Pályázat 2016-os kiírása a részletekkel itt olvasható:

https://www.hazforum.hu/otp-tarsashazi-palyazat/palyazati-kiiras/